Vintage Naturelkleurige Kleine Reistas - Nieuw


sinds 20-6-2023 17:20:16

Grote foto vintage naturelkleurige kleine reistas nieuw sieraden tassen en uiterlijk reistassen Grote foto vintage naturelkleurige kleine reistas nieuw sieraden tassen en uiterlijk reistassen Grote foto vintage naturelkleurige kleine reistas nieuw sieraden tassen en uiterlijk reistassen Grote foto vintage naturelkleurige kleine reistas nieuw sieraden tassen en uiterlijk reistassen Grote foto vintage naturelkleurige kleine reistas nieuw sieraden tassen en uiterlijk reistassen Grote foto vintage naturelkleurige kleine reistas nieuw sieraden tassen en uiterlijk reistassen Grote foto vintage naturelkleurige kleine reistas nieuw sieraden tassen en uiterlijk reistassen Grote foto vintage naturelkleurige kleine reistas nieuw sieraden tassen en uiterlijk reistassen Grote foto vintage naturelkleurige kleine reistas nieuw sieraden tassen en uiterlijk reistassen
prijs: € 30
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

Nieuw in de verpakking : Vintage leuke kleine reistas / weekendtas / Draagtas met veel opbergruimte.
Zachte naturelkleur, een kruising tussen beige en roomwit.
Deze tas werd aangekocht eind jaren 60 of begin jaren 70, ergens in die periode. Heeft al die tijd in de plastic verpakking gezeten, opgeplooid.
Buiten de binnenruimte waar je best wat in kwijt kan, heeft de tas nog aan weerszijden een extra ruimte die je kan openritsen. Dat is 6 cm extra opbergruimte aan elke kant.
Overal in de tas zijn elastieken/rekkers bevestigd zodat je dingen kan vast steken, zoals een borstel ofzo.
Onderaan de tas kan je een extra versteviging bevestigen. Dat is die langwerpige reep die op een foto staat. Het lijkt op een lange zak maar dat is het niet. Er zit een flap met een drukknoop op maar dat is omdat je naar wens ijzeren of houten verstevigingsstaafjes in die 'zak' kan schuiven als je de onderkant daarmee nog sterker wil maken. Die staafjes zitten er niet bij, maar dat zakje is erop voorzien.
Aan de binnenkant van de tas ligt op de bodem nog een extra versteviging. Die ligt er los in, mocht de tas een keer gewassen moeten worden, kan die er worden uitgehaald. Die versteviging is niet in stof zoals de tas maar die is overtrokken met waterafstotende kunststof.
Afmetingen : 46 cm breed x 24 cm diep x 17 cm hoogte
Ideaal voor handbagage op het vliegtuig bijvoorbeeld, of als kleine weekendtas. Of ga je bijvoorbeeld ergens 1 overnachting doen, dan heb je aan deze tas ook een ideale partner.
Er hangt nergens een labeltje in, dus ik heb geen idee welke stof het is. Het is een zware stevige stof, die vaak gebruikt wordt voor zulke tassen. Ik ga ervan uit dat er polyester zal in zitten. Het ziet eruit als katoen en zo voelt het ook aan.
Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Antwerpen


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 38392392 Meld aan Aanbod